• darkblurbg

SCHOONMAAK

Dagelijkse, periodieke of incidentele vakkundige schoonmaak van uw bedrijf. Door ervaren vakmensen. Geschikt voor:

 • Kantoor & bedrijfspanden
 • Woongalerijen en trappenhuizen
 • Werkplaatsen en parkeergarages
 • Scholen
 • Horecagelegenheden
 • Sportaccommodaties

GLAZENWASSERIJ

Smetteloze ramen zonder strepen aan de binnen- en buitenkant door onze professionele glazenwassers. Wij beschikken over ladders en hoogwerkers, zo kunnen wij tot vrijwel elke hoogte reinigen. Daarnaast hebben wij een telescopisch glasbewassingssysteem met eigen waterzuivering voor puur water.

GEVELREINIGING & IMPREGNEREN

REINIGEN

De wijze van reiniging stemmen wij af op het gebruikte gevelmateriaal en de mate van vervuiling. Wij reinigen diverse soorten gevelbeplating in combinatie met ons glasbewassingsysteem. Overige gevels met lichte tot matige vervuiling reinigen wij met onze hogedrukunit tot 300 bar. Afhankelijk van de situatie gebruiken we hierbij koud of warm water of stoom (100°C). In specifieke gevallen vormt chemische reiniging de oplossing.

IMPREGNEREN

Impregneren voorkomt voortijdige vervuiling of beschadiging door bijvoorbeeld schimmel, zout, vorst, algen en mossen. Na grondige reiniging is het daarom aan te raden te impregneren. Dit waterafstotend maken voorkomt vochtdoorslag naar de binnenzijde van uw pand. Een zeer effectieve behandeling tegen lekkages. Wij hanteren de zogenaamde vloeimethode, waardoor een indringing tot wel 8 mm bereikt kan worden, afhankelijk van de steensoort.

ALUMIMIUM & KUNSTOF REINIGEN EN BESCHERMEN

Aluminium en kunststof zijn unieke materialen die veel voor gevels en als afwerking worden gebruikt. Om de duurzaamheid te kunnen blijven garanderen is specialistische reiniging, onderhoud en bescherming een vereiste. Met toepassing van hoogwaardige reinigings- conserveer- en vuil werende middelen realiseren wij dit. Voor blank, geoxideerd, geanodiseerd en gecoat (poeder-, coilcoating of natlak) aluminium tot thermoplastische en thermo hardende polymeren.

ANTI SPIN BEHANDELING

Bij spinnenoverlast van uw woning of bedrijfspand hebben wij een milieuvriendelijke Anti Spin Behandeling. Wij maken alle kozijnen schoon en vrij van spinnen(webben). Hierna spuiten wij alle kozijnen en geveldelen in met onze Anti Spin. Dan lappen wij uw ramen. Uw leef- en werkomgeving is binnen no time vrij van spinnen, webben en nesten. Voor een exacte prijsopgave komen wij graag eerst langs om te inventariseren. Bij meerdere woningen in 1 blok gelden er kortingen. 

GRAFFITI VERWIJDEREN

Met gedegen kennis van effectieve reinigingstechnieken voor uiteenlopende ondergronden (steen, kunststof, metaal, glas en hout) verwijderen wij vrijwel ieder denkbaar type inkt en verf van ieder gewenst object.
Ook voor preventieve maatregelen kunt u bij ons terecht. Om beschadiging aan uw pand te voorkomen behandelen wij kwetsbare oppervlakken met hoogstaande anti-graffiti coatings. Deze behandeling gaat hechting van ongewenste verf en inkt tegen en zorgt in overige gevallen dat graffiti eenvoudig met heet water en lichte druk te verwijderen is, dus zonder gebruik van chemische afbijtmiddelen.

VLOERONDERHOUD

Wij behandelen alle soorten vloeren met alleen de beste specialistische onderhoudsmiddelen. De vloeren zien er hiermee als nieuw uit en komen in de best mogelijke conditie. Geschikt voor:

 • Tapijtvloeren
 • Linoleum
 • Houten vloeren
 • Parketvloeren
 • Natuurstenen vloeren
 • Gietvloer