• darkblurbg

MV Dienstverlening is een echte specialist op het gebied van reiniging, onderhoud, bescherming en renovatie. We zijn centraal gevestigd in Almere en actief in heel Nederland. We zitten al 25 jaar in het vak, maar zijn nog altijd even energiek en bevlogen: wij houden van gebouwen en de materialen waar ze uit zijn opgetrokken. Van steen, beton, hout, kunststof, staal, glas en meer. We zetten onze expertise dan ook met alle plezier in, om ook uw panden in optimale staat te brengen én te houden.

 

Ons Team 

De kwaliteit van onze werkzaamheden staat of valt met de kwaliteit van ons team. We hanteren daarom niet alleen strenge selectie-eisen, we zorgen ook, dat onze medewerkers continu op de hoogte zijn van alle recente ontwikkelingen op het gebied van reiniging en bescherming van vastgoedobjecten. Training on-the-job, na- en bijscholingstrajecten horen er standaard bij, voor ons, net als de nodige vakdiploma’s en certificaten op het gebied van vastgoedreiniging en -onderhoud. Denk hierbij aan de basisopleiding Gevelonderhoud van SVS of vergelijkbaar. Zo zijn al onze gevelreinigers in het bezit van:

 

  • VCA VOL Diploma
  • SVS Diploma glazenwasser met module gevelonderhoudsinstallaties           
  • IPAF Hoogwerker certificaat
  • SVS Diploma Gevelreiniging

 

Veiligheid en Certificeringen

Veiligheid tijdens de werkzaamheden staat bij ons voorop. Wij hebben het veiligheidszorgsysteem (VCA) geïmplementeerd en zijn gecertificeerd. Onze veiligheidskundige brengt periodiek de risico's in kaart tijdens de werkzaamheden en op onze locaties.

Met het SNA- en SIEV-keurmerk staan we garant voor integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.